Sponsor worden van de ARC de Triomphe

ALS LID VAN BUSINESSCLUB ARC DE TRIOMPHE SPONSORT U ONDER ANDERE:

• Sportvereniging ARC Alphen aan den Rijn, waarvan het eerste voetbalelftal dit seizoen in de Topklasse van de KNVB speelt: de hoogste amateurklasse van Nederland. www.svarc.nl
• Het ARC-Heitingatoernooi, het grootste jeugdvoetbaltoernooi van de regio. www.arc-heitingatoernooi.nl
• InSport Helden Alphen, jeugdige talenten in diverse takken van sport die een Olympische droom hebben www.insporthelden.nl

 

ER ZIJN VIER SPONSORMOGELIJKHEDEN:

• HOOFDSPONSOR • DOELSPONSOR • STERSPONSOR • SPONSOR

 

HOOFDSPONSOR VAN DER WERFF GROEP

Naast de vermelding op het tenue van het eerste elftal van ARC, heeft de hoofdsponsor een flink aantal privileges. Businessclub ARC de Triomphe biedt de ruimte aan één hoofd- sponsor: momenteel is dat de Van der Werff Groep.

 

DOELSPONSOR VOOR € 6.850,-

Een nieuwe sponsormogelijkheid binnen ARC de Triomphe zijn de doel- sponsors. Naast de sponsoring van ARC en topsport sponsort u een maatschappelijk doel: helemaal interessant voor ondernemers in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen! Het sponsorbedrag voor een doelsponsors bedraagt € 6.850,-. Hiervan komt € 1.850,- ten goede van ARC de Triomphe en gaat € 5.000,- naar de nieuwe stich- ting ARC Doelsponsoring. De doelsponsor is daarmee lid van ARC de Triomphe en sponsort ARC via de nieuwe stichting. Van alle sponsorgelden die bij de stichting binnenkomen, zal voor ieder doelpunt dat ARC scoort in de Topklasse € 200,- worden overgemaakt aan het goede doel: het Ronald McDonald Huis Leiden.

 

MVO

Met het veranderen van het sponsorconcept is een aantrekkelijk aanbod ontstaan voor bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Als doelsponsor sponsor je niet alleen ARC en de Topsport in Alphen aan den Rijn, maar ook nog eens een maatschappelijk doel!

 

Download hier onze sponsor mogelijkheden

 

DOELSPONSOR WORDEN?

ARC de Triomphe is benieuwd of u geïnteresseerd bent in doelsponsoring. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bent u al lid van ARC de Triomphe? Dan is het natuurlijk mogelijk om te promoveren naar doelsponsor. Uw huidige sponsorinleg kan dan worden verrekend met de inleg voor de doelsponsor. WE HOREN GRAAG OF U OOK WILT SCOREN MET ARC!

 

Bekijk hier onze aanbevelingsbrief.

 

STERSPONSOR VOOR € 3.200,-

De stersponsoren staan direct onder de doelsponsoren en hebben dezelfde privileges. De toegang tot diverse ARC de Triomphe evenementen is gegarandeerd voor vier personen.

 

SPONSOR VOOR € 1.850,-

Als sponsor steunt u ARC, Topsport en profiteert u van de aanbiedingen van ARC de Triomphe. U heeft met twee personen toegang tot diverse ARC de Triomphe evenementen.

 

CONTACT

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden voor u, of wilt u gebruikmaken van de nieuwe doel- sponsoringmogelijkheid? Wacht dan niet langer, maar scoor ook voor het goede doel: mail info@bcarc.nl en word lid van Businessclub ARC de Triomphe! Businessclub ARC de Triomphe, Postbus 242, 2400 AE Alphen aan den Rijn of met mail info@bcarc.nl