EVENEMENT

Derde ARC de Triomphe Open Alphense Archeon Curling

16-11-11

 

Als Beatrix weer in de bodem zit en de geleerde weerkundigen hebben het niet over een strenge winter, maar een 'Winter des doods', dan denkt u natuurlijk nog maar aan één ding… Precies! DARCdTOAACKVT11! Oftewel het Derde ARC de Triomphe Open Alphense Archeon Curling Kampioenschap Voor Teams 2011. We gaan weer curlen en wel op 16 december aanstaande!

 

Met onverminderd enthousiasme begeven we ons ook dit jaar op glad ijs en gaan de dweilstrijd op de coole sjoelbak met elkander aan! Wie zal dit jaar de ijskoude wisseltrofee weten te bemachtigen? Het decor is, net als vorig jaar, de sfeervolle Anton Pieck ijsbaan in het Archeon, compleet met buitenbar, muziek en goed ingepakt gezelschap.

 

Vanaf 17.30 uur zijn we welkom in het Archeon om in het klooster aldaar een winterkost maaltijd te nuttigen en ons voor te bereiden (lees: in te drinken) voor de spannende competitie. Vanaf 19.30 begeven de curlingteams zich richting ijsbaan om warm te gooien en de laatste instructies van ervaringsdeskundigen te ontvangen.

 

Bedrijven-, familie- en vriendenteams van vier personen kunnen zich weer opgeven door een mailtje te sturen naar Nadine Uithol, Nadine@planje.nl De kosten voor deelname zijn € 250,- euro per team en dat is inclusief al het leuks en lekkers wat voorbij komt op 16 december. Voor de fanclubs en toeschouwers die niet curlen maar wel eten en drinken is de schade berekend op € 25,- dus daarvoor hoeft u ze niet thuis te laten! Inschrijven graag vóór 2 december en geeft u de verwachte supportersaantallen graag ook voor die tijd door.

 

Rest ons slechts nog het kledingadvies, dat is wederom warm bourgondisch. Voor de curlers zijn stevige warme schoenen geen overbodige luxe, alsmede een broek van soepele, niet scheurende stof. De toeschouwers kunnen zich warm inpakken met dikke truien, windvangers en bivakmutsen.

 

Animaatjes -curling -43252

 

Bestuur

Bent u er niet bij? Zorg dan in ieder geval dat u voor 2012 alvast deze datum in uw agenda heeft staat: 10 januari nieuwjaarsborrel in Sponsorhome. Tot ziens op 16 december tijdens het Derde ARC de Triomphe Open Alphense Archeon Curling Kampioenschap Voor Teams 2011!


Terug »